Online Avant Gare Makeup Cursus | FBFX Academy

Avant Garde Make-up door Monique Lily

Current Status
Not Enrolled
Price
€ 59,95
Get Started

Avant Garde Make-up door Monique Lily

Monique Lily staat natuurlijk bekend om haar prachtige Eye Designs, kinderschmink creaties en body paints, maar ook om haar artistieke, kunstzinnige, gewaagde en anders-dan-anders Avant Garde Make-ups.

Deze prachtige creaties worden gemaakt voor fotoshoots en geven een adembenemend resulraat.

In deze cursus neemt Monique je mee in het creëren van zo'n gewaagde look. We gaan onder andere aan de slag met foundation, oogschaduw en waterschmink. Monique legt verschillende technieken uit, verteld over de penselen en laat zien hoe je gewaagde effecten toe kunt voegen aan je creatie.

We gaan lijnen, de basis, vlakken en spetters zetten. Maar we gaan ook met het haar aan de gang om het plaatje compleet te maken.

We letten op kleur en compositie van je design. Je design kan niet gek genoeg. Het is een vrije expressie van je eigen creativiteit. Je kunt je volledig uitleven met een Avant Garde Make-up.

Om mee te doen met deze cursus heb je geen eerdere ervaring nodig, het is wel handig, maar Monique legt alles tot in de puntjes uit.

We wensen je veel plezier met deze cursus Avant Garde Make-up en ga vooral veel oefenen, want oefening baart kunst. En vergeet niet om je creaties online met ons te delen!

Aan het eind van de cursus heb je een eindopdracht en als deze goed doorlopen is, heb je een certificaat verdient voor de Avant Garde Make-up.

Wat ga je leren

  • Basis opzetten

  • Lijnen zetten

  • Spetteren en stempelen

  • Je creativiteit verruimen

  • Het fotograferen van je creatie

Online Avant Gare Makeup Cursus | FBFX Academy
  • Online Cursus Eye Designs met Monique Lily
    Monique Lily

    Eigenaar Lily's Faces

Avant Garde Make-up

Nog veel meer Cursussen op FBFX Academy

Wil je meer leren over Special Effects Make-up of grimeren, facepainten of cosplay? Kijk dan ook eens bij een van onze andere Cursussen.