Iedere maand nieuwe cursussen en verdiepingssessies

€59.95

Avant Garde Make-up door Monique Lily

In deze Avant Garde Make-up cursus neemt Monique Lily je mee in het maken van een vernieuwende, gewaagde en adembenemende extreme make-up. Perfect voor fotoshoots!

€59.95

Airbrush Basiscursus

In deze Airbrush Basiscursus gaan we aan de slag met de airbrush. Niet alleen de basistechnieken van het airbrushen komen aan bod. We gaan ook aandacht besteden aan airbrush make-up, de compressor en de gun.

€59.95

Cursus Uitbeeldend Slachtoffer Deel 3 door Babette Poelijoe

In deze cursus leert Babette je hoe je een beknelde vinger met ring kunt grimeren, hoe je wonden met stukjes glas of spijkers realistisch opzet en hoe je op verschillende manieren blaren kunt maken.

€59.95

Cursus Wapen Pimpen

Leer hoe je een speelgoed wapen om kunt toveren tot een prachtige en realistisch uitziende prop die je perfect kunt gebruiken bij je cosplay, theater voorstelling of film. Een leerzame online cursus waarin we van start tot finish met het wapen aan de slag gaan.

€59.95

Cursus Carnaval Schminken met de Sôkkertantes

Leer hoe je echter Carnaval | Vastelaovend gezichten schminkt met de enige echte Sôkkertantes! Een leerzame en kleurrijke online cursus waarin je van A tot Z wordt meegenomen in de Carnaval Schmink.

€59.95

Basiscursus Lifecasten

In deze Basiscursus Lifecasten gaan we aan de slag met alginaat, gipsverband en gips om het gezicht van ons model 1 op 1 te kopiëren. Leuk voor kunstzinnige projecten of het maken van prosthetics!

€59.95

Cursus Kaalkop plakken en kleuren

In deze cursus gaan we aan de slag met het plakken, wegwerken en kleuren van een kaalkop voor een realistische kale look. Super Leerzaam! Doe mee!

€59.95

Cursus Eye Designs door Monique Lily

De mooiste Schmink Eye Designs leer je maken van Monique Lily! Grijp je kans om van haar te leren in deze online video cursus. Van de druppels tot focal points en van glitteren tot spetteren. Doe mee!

€59.95

Cursus Extreme Make-up door Eline Deblauwe

Leer hoe je een prachtige Extreme Make-up kunt maken van professioneel make-up artiest Eline Deblauwe. Van een perfecte foundation tot waanzinnige ogen. Alles komt aan bod.

€59.95

Cursus Basis Schminken+ door Syl Verberk

Leer handige tips, trucs en snelle designs van de schminkmeesteres Syl Verberk. 35 handige video's om jouw skills te upgraden. Doe mee!

€59.95

Cursus Silicone Arm Kleuren en Bewerken (deel 2)

Leer hoe je de Silicone lifecast uit deel 1 van deze cursus zo kunt bewerken dat hij levensecht lijkt. Maak een wond, voeg botten, kleur en haar toe.

Gratis

Cursus Hand Lifecasten met Alginaat (deel 1)

Doe mee aan deze gratis online cursus waarin we een hand lifecasten met alginaat en de hand gieten in silicone. Ultra-Realistisch en leuk!

€59.95

Basiscursus Worbla

Leer de basis voor het werken met Worbla en maak dit leuke masker met ons mee!

Handige Vergelijking

Grote Latex Vergelijking

Leer de verschillende soorten latex en hoe je deze kan toepassen.

€59.95

Cursus Vlakke Mallen deel 2

Maak je eigen silicone prosthetics. In deel 2 van de Vlakke Mallen Workshop gaan we onze prosthetics gieten, plakken en kleuren.

€59.95

Cursus Realistic Rose door Wendy Hoek van Bentum

Leer in deze cursus met Wendy Hoek van Bentum hoe je een realistische roos schminkt.

€59.95

Cursus Vlakke Mallen deel 1

Maak een start met je eigen silicone prosthetics. In deel 1 van de Vlakke Mallen Workshop maken de mallen voor onze prostherics.

€59.95

Cursus 3D Schmink Technieken door Floor Schellekens

Ga mee aan de slag met 3D schminken. Leer een spin, wond en sieraden maken.

€59.95

Cursus Uitbeeldend Slachtoffer Deel 2 door Babette Poelijoe

Leer hoe je een kneuzing, splinter, afgerukte vinger en opgewipte nagel kunt grimeren van Trauma Lotus Babette.

€59.95

Basiscursus werken met EVA foam

Leer de basis voor het gebruiken en werken met EVA Foam.

« » pagina 1 / 2