Online Cursus Carnaval Schminken met de Sôkkertantes

Cursus Carnaval Schminken met de Sôkkertantes

Current Status
Not Enrolled
Price
€ 59,95
Get Started

Cursus Carnaval Schminken met de Sôkkertantes

Ingrid Breugelmans van Sôkkertantes Paintertainment staat bekend om haar beeldschone Carnaval | Vastelaovend Schminkcreaties. Ze zijn kleurrijk, vol met glitter, origineel en vrolijk. Tijdens deze online cursus neemt Ingrid je mee in alle stappen die zij neemt om te komen tot zo'n adembenemende creatie.

We starten de workshop uiteraard met wat uitleg aangaande kleuren en de materialen waarna we de basis van onze creatie leren maken. Wanneer de basis er eenmaal op staat gaan we stap voor stap ons design verder uitwerken met droppels, krullen, stippen en bloemen.

Tot slot maken we het geheel af met een spetterende oog make-up en uiteraard een pruik en accessoires.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die houd van de Carnaval of Vastelaovend en extra kleurrijk voor de dag wil komen. Om mee te doen met deze cursus hoef je geen enkele schminkervaring te hebben. Ingrid legt niet alleen de opbouw van de look uit, ook alle technieken komen uitgebreid aan bod.

Wat ga je leren

  • Basis met Kabuki

  • Blenden van kleuren

  • Druppels, krullen en stippen

  • Bloemen en Glitter(steentjes)

  • Knallende Oogmake-up

Online Cursus Carnaval Schminken met de Sôkkertantes
  • Ontwerp-zonder-titel-14
    Ingrid Breugelmans

    Eigenaar Sôkkertantes Paintertainment

Andere Schmink Cursussen op FBFX Academy

Wist je dat artiesten als Syl Verberk, Monique Lily, Wendy Hoek van Bentum, Floor Schellekens en Simone Verduin ook Schmink Cursussen hebben verzorgd voor FBFX Academy? Hieronder vind je er een aantal van. Alle cursussen kun je vinden via "Alle Cursussen"