Online Cursus Eye Designs door Monique Lily

Cursus Eye Designs door Monique Lily

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 59,95

Cursus Eye Designs door Monique Lily

Wanneer je al een beetje bekend bent in de schminkwereld dan heb je haar naam zeker al eens horen vallen en als je haar nog niet kent dan wordt het hoog tijd om eens kennis te maken met Monique Lily. Monique is een internationale artiest die over heel de wereld les heeft gegeven in onder andere bodypainting, face painting en haar befaamde eye designs. In deze online video-cursus neemt Monique je mee in het maken van deze eye designs. Ze leert je niet alleen een aantal designs, maar ook de technieken en gedachtegang die komen kijken bij het magen van deze designs.

We beginnen de cursus met een aantal penseeltechnieken zoals het maken van druppels (teardrops), krullen en bloemetjes. Maar ook het blenden van kleuren, laden van je penseel, het werken met de long liner brush, kleurenleer en de focal points komen aan bod.

Wanneer we alle theorie en technieken hebben behandeld is het tijd om deze samen te voegen tot een aantal Eye Designs. Monique laat deze zien op haar model. De dezigns worden stap voor stap opgebouwd zodat je kunt zien wat een snel Eye Design is en wat je extra kunt doen wanneer je hier tijd voor hebt.

Een cursus die je echt gedaan moet hebben wanneer je veel op festivals werkt en wanneer er regelmatig tieners en volwassenen in je stoel zitten.

Wat ga je leren

  • Het laden van je penseel

  • Teardrops & Krullen

  • Blenden en Bloemen

  • Focal Points & Kleuren

  • Diverse Eye Designs

Online Cursus Eye Designs door Monique Lily
  • Online Cursus Eye Designs met Monique Lily
    Monique Lily

    Eigenaar Lily's Faces

Andere Schmink Cursussen op FBFX Academy

Wil je meer leren over Schminken? Neem dan ook eens een kijkje bij een van onze andere Schmink Cursussen.