Cursus Uitbeeldend Slachtoffer Deel 3 door Babette Poelijoe

Cursus Uitbeeldend Slachtoffer Deel 3 door Babette Poelijoe

Current Status
Not Enrolled
Price
€ 59,95
Get Started

Cursus Uitbeeldend Slachtoffer Deel 3

Als uitbeeldend slachtoffer (LOTUS) moet je iedere soort verwonding kunnen grimeren. En niet alleen dat, je moet ook kunnen acteren of de verwonding echt is. Het doel hiervan is natuurlijk dat hulpverleners kunnen oefenen met het behandelen van verschillende soorten trauma. Deze keer zijn we aangekomen bij deel 3 van de verwondingen die een Lotus moet kunnen grimeren

In de vorige cursus Uitbeeldend Slachtoffer (LOTUS) hebben we het maken van een splinter in de vinger uitgelegd en een opgewipte nagel en de welbekende kneuzingen en zwellingen. Deze keer gaan we weer een stap verder met de verwondingen die een LOTUS moet kunnen maken.

Er zijn allerlei situaties waarbij de hulpverleners nodig zijn en in deze cursus laten we jullie zien hoe je weer een aantal van de verwondingen kunt maken die veel voorkomen en die gebruikt worden door Lotussen om de hulpverleners te trainen. Zo gaan we de beknelde vinger met ring maken, een stukje glas of een spijker in de huid.

En wie heeft ze niet gehad, blaren. Deze laten we je ook zien hoe een LOTUS dit maakt en dan wel specifieke blaren, want er zijn er natuurlijk vele. Zo heb je de drukblaar, brandblaar en de bloedblaar

Om mee te doen met deze workshop heb je geen voorkennis nodig lotus-activiteiten. Babette laat alle verwondingen zien van de basis tot de finish. Tijdens deze workshop wordt alleen het trauma gegrimeerd. Het acteren van de verwondingen is geen onderdeel van deze cursus.

Wat ga je leren

  • Beknelde vinger met ring

  • Stukje glas of spijker in de huid

  • Brandblaar

  • Bloedblaar

  • Drukblaar

Cursus Uitbeeldend Slachtoffer Deel 3 door Babette Poelijoe
  • Babette Poeijoe | Docent Lotus Cursussen | FBFX Academy
    Babette Poelijoe

    Eigenaar Praktijk Babette

Andere LOTUS Cursussen op FBFX Academy

Wil je meer leren over Special Effects Make-up of het grimeren van LOTUS-verwondingen? Neem dan ook eens een kijkje bij een van onze andere Cursussen.