Online Cursus Silicone Arm Kleuren en Bewerken | FBFX Academy

Cursus Silicone Arm Kleuren en Bewerken (deel 2)

Current Status
Not Enrolled
Price
€ 59,95
Get Started

Cursus Silicone Arm Kleuren en Bewerken (deel 2)

In deel 2 van deze online-workshop gaan we de Silicone Arm die we in deel 1 van deze workshop hebben gemaakt bewerken en kleuren.

Deel 1 van dit cursus-duo heb je GRATIS kunnen volgen hier op FBFX Academy. In deel 1 van deze cursus zijn we aan de slag gegaan met Alginaat om een lifecast te maken van onze hand en onderarm om deze vervolgens te gieten met silicone.

Vandaag, in deel 2 van deze workshop, gaan we verder met de hand en arm die we gemaakt hebben. Want, ondanks dat onze creatie er fantastisch uit ziet willen we deze natuurlijk nog beter, mooier en levendiger maken.

Daarom beginnen we vandaag om imperfecties uit onze creatie te halen. Dit doen we door eventuele luchtbelletjes te patchen.

Hierna is het tijd om van onze arm een afgehakte of afgerukte arm te maken. Om die te doen moeten we het uiteinde van onze arm voorzie van de Ellepijp en het Spaakbeen en de vleeskleurige silicone omtoveren tot een verwonding.

Dan is het tijd om de rest van de arm te kleuren zodat deze er realistischer uit ziet. We gaan de aderen toevoegen en met een aantal verschillende technieken de kleuren toevoegen aan de hand en arm.

Tot slot gaan we de arm voorzien van armhaar. Dit doen we door de haren te punchen in de silicone.

Je hoeft geen voorkennis te hebben van Special Effects Make-up om deel te kunnen nemen aan deze workshop. We starten bij het begin en gaan samen stap voor stap aan de slag tot onze arm helemaal af is. Wel is het aan te raden om deel 1 van deze workshop eerst te volgen zodat je een lifecast hebt voor deze workshop. Deel 1 is volledig GRATIS te volgen hier op FBFX Academy

Wat ga je leren

  • Patchen van imperfecties

  • Creëren van de wond inclusief botten

  • Zetten van aderen

  • Kleuren van de hand en arm

  • Toevoegen van armhaar

Online Cursus Silicone Arm Kleuren en Bewerken | FBFX Academy
  • Linda Gloudemans | SchminkenGrime.nl
    Linda Gloudemans

    Eigenaar SchminkenGrime.nl

Andere Special Effects Make-up Cursussen op FBFX Academy

Wil je meer leren over Special Effects Make-up? Neem dan ook eens een kijkje bij een van onze andere SFX Cursussen.