Online Cursus Kaalkop Plakken en Kleuren

Cursus Kaalkop plakken en kleuren

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 59,95

Cursus Kaalkop plakken en kleuren

In deze online video-cursus gaan we een kaalkop plakken en kleuren en natuurlijk de randen mooi wegwerken.

We krijgen heel vaak de vraag hoe je nu de randen wegwerkt en de kaalkop laat verdwijnen zodat het een natuurlijke look wordt voor de persoon die de kaalkop geplakt krijgt. In deze cursus leggen we je het uit hoe je dit mooi en realistisch kan doen.

We gaan als eerste aan de slag met het plakken van de kaalkop en het op maat maken van de kaalkop zodat je een goede basis hebt waarmee je kunt werken om van een volle bos haar een mooi kaal hoofd kunt maken.

Als je eenmaal de kaalkop geplakt hebt dan breng je een basislaag aan en dat je je start om het zo mooi mogelijk af te werken voor die realistische look. Hier valt gelijk op als je een randje niet helemaal netjes hebt weg gewerkt en kun je het direct herstellen of aanpassen.

Als alles dan eenmaal op zijn plek zit en de basislaag zit erop dan ga je verder met het kleuren van de kaalkop, want een kaal hoofd heeft natuurlijk niet 1 kleur en je wil het effect maken dat iemand die net nog een volle bos haar had een zeer realistisch kaal hoofd heeft. De techniek hiervoor wordt uitgelegd en uiteraard wat je allemaal nodig hebt voor het plakken en kleuren van de kaalkop.

Het kost enige tijd om een kaalkop goed te plakken en te kleuren, maar als je het goed doet mag het eindresultaat er wezen en zal menig persoon zich verbazen hoe echt het lijkt. Veel plezier met het volgen van de cursus en het plakken en kleuren van de kaalkop.


Wat ga je leren

  • Basis met Kabuki

  • Blenden van kleuren

  • Druppels, krullen en stippen

  • Bloemen en Glitter(steentjes)

  • Knallende Oogmake-up

Online Cursus Kaalkop Plakken en Kleuren
  • Linda Gloudemans | SchminkenGrime.nl
    Linda Gloudemans

    Eigenaar SchminkenGrime.nl

Andere Special Effects Make-up Cursussen op FBFX Academy

Wil je meer leren over Special Effects Make-up? Neem dan ook eens een kijkje bij een van onze andere SFX Cursussen.