Festival Faces door Monique Lily

Current Status
Not Enrolled
Price
€ 59,95
Get Started

Festival Faces door Monique Lily

Het schminken van je kinderen thuis of een paar kindjes op een kinderfeestje is heel wat anders dan het wegschminken van lange rijen kinderen (of volwassenen) tijdens een festival.

Tijdens deze online video cursus neemt Monique Lily je mee in het schminken op festivals en grote evenementen. Monique heeft jaren meegedraaid op de Texas State Fair in Amerika en daar de nodige kennis en kunde opgedaan aangaande het schminken op grote en drukke aangelegenheden.

Want hoe richt je je wekrplek zo efficiënt mogelijk in? Hoe leer je sneller schminken? Wat zet je op je board en hoe bepaal je je prijs? Wie neem je mee naar een festival en ga je werken met kaartjes? Wat doe je als het rustig is?

Stuk voor stuk vragen die Monique met je door gaat nemen. En niet alleen dat. We gaan natuurlijk ook aan de slag met verschillende designs en laten je zien hoe je van één design een snellere en goedkopere variant maakt of juist een uitgebreidere en duurdere.

Wanneer het schminken of grote evenementen en festivals tot jou dromen behoort dan is dit echt een workshop voor jou! Zoek alvast je notitieboekje op, schrijf je in en doe mee!

Om mee te doen met deze cursus is een basiskennis van de penseel- en sponstechnieken aan te raden. Mocht je deze technieken nog niet beheersen dan raden wij je aan om eerst een van de volgende cursussen te volgen Basiscursus kinderschmink met Simone Verduin, Schminken+ met Syl Verberk of Eye Designs met Monique Lily. In deze cursus worden de basisitechnieken stap voor stap uitgelegd.

Wat ga je leren

  • Indeling werkplek

  • Schmink snelheid

  • Design-board en Prijsbepaling

  • Focal Points

  • Verschillende fesitval faces

  • Online Cursus Eye Designs met Monique Lily
    Monique Lily

    Eigenaar Lily's Faces

FBFX Academy online videocursus Festival Faces

Nog veel meer Cursussen op FBFX Academy

Wil je meer leren over schminken, schminktechnieken of eye designs? Kijk dan ook eens bij een van onze andere Cursussen.